Meniu Principal

Moloț și-a luat partidul la…pompă !

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe ultimele rezultate electorale, de-a dreptul umilitoare, obținute de ALDE Hunedoara la Deva și Sălașu și iată că baronul Moloț scoate pe piață un sondaj care a făcut-o și pe mama Omida să dea cu ghiocul de pământ.

Cu sondajul în față, Moloț ne-a anunțat că partidul său are 11 procente adică a reușit să crească vreo nouă procente în șase luni dacă ținem cont că la Deva obținea 2, 34 la sută ! Curat, murdar nene Moloțe, dar oarecum posibil dacă ați numărat procentele din sondaj asemeni lui Pristanda steagurile.

Evident că întrebarea pertinentă este cine ar fi fost “locomotiva” acestei creșteri în condițiile în care, în campaniile electorale recente, Moloț nu a ieșit din casă și asta pentru că risca să aibe surpriza ca nici măcar neamurile membrilor ALDE să nu-i voteze partidul ?

Culmea, în același sondaj, apare partidul sau mișcarea lui Cioloș cu opt procente ! Păi acuma pe bune, cine a auzit de RO 100 ?

Și parcă deranjat că Nistor nu-l lasă să umble la butoanele județului, deși la București tovarășu’ Tări se pupă pe bot cu tovarășu’ Dragnea, Moloț a trântit PSD-ul în sondaj undeva la două procente sub PNL !!

Atât de tare a bucurat-o chestia asta pe coana Leonora, alias senatorul resturilor Carmen Hărău, încât a pus mâna pe pix sau, mă rog,  a luat tastatura la țăcăneală și a înfierat PSD-ul prin propriul ziar în timp ce Heiuș, de bucurie, a stat o zi întreagă distribuind articolul pe facebook.

Până la urmă răspunsul lui Laurențiu Nistor referitor la acest sondaj de colecție a fost elocvent: “dom’le eu cred că Moloț a greșit județul !”

 

Tiberiu Stroia