Meniu Principal

Laurențiu Nistor – Mandatul de președinte al CJH a fost validat de Tribunalul Hunedoara

Tribunalul județean Hunedoara a validat joi, 15 octombrie 2020 mandatul noului președinte al CJH, Laurențiu Nistor urmând ca astăzi, 16 octombrie să fie validate și mandatele noilor consilieri județeni. Odată ce și această prevedere legală a fost îndeplinită, prefectul județului Hunedoara poate convoca ședința de constituire a noului CJH, astfel încât noii aleși să-și poată intra, oficial, în atribuții.

Tribunalul Hunedoara a validat mandatul de preşedinte al Consiliului Ju­deţean pentru deputatul PSD Lauren­ţiu Nistor, câştigătorul alegerilor din 27 septembrie, pentru această funcţie.
Soluţia pe scurt: Admite cererea for­mulată de petentul Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 22 Hu­ne­doara şi în consecinţă: Validează ale­ge­rea numitului Nistor Laurenţiu – can­di­dat din partea Partidului Social Demo­crat – pentru funcţia de Preşe­dinte al Consiliului Judeţean Hune­doara, în urma scrutinului pentru ale­gerea auto­ri­tă­ţilor publice locale din anul 2020. Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea prezenţei în­cheieri la cu­noştinţa publică, conform art. 149 alin. 3 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Hu­nedoara. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi 15.10.2020”.