Meniu Principal

Blocul P5 de pe strada Titu Maiorescu din Deva va fi anvelopat cu bani europeni

Valoarea totală a contractului de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor este de 623.540,54 lei fără TVA, respectiv 742.013,24 lei cu TVA (aproximativ 152.052 euro).

Am semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor pentru ,,Creșterea eficienței energetice a Blocului de locuințe P5 – strada Titu Maiorescu din municipiul Deva” cod SMIS 116981.

Obiectivul principal al investiției este creșterea eficienței energetice a imobilului prin reducerea consumului de energie destinată încălzirii locuințelor, în conformitate cu obiectivele Strategiei Europa 2020.

Principalele lucrări ce vor fi realizate:

  •  izolarea termică a fațadei parte vitrată
  • izolarea termică a fațadei parte opacă, inclusiv închiderea logiilor și izolarea termică a parapeților
  • termo-hidroizolarea terasei
  • izolarea termică a planșeului peste demisol

înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent din spațiile comune cu corpuri de iluminat cu eficiență energetică ridicată și durată mare de viață

Termenul de execuție a contractului este de 11 luni (5 luni – proiectare, 6 luni – execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului).

Proiectarea și execuția lucrărilor vor fi realizate de Asocierea S.C. Tikva Servis Construct S.R.L. – S.C. Gevis Proteam S.R.L. prin S.C. Tikva Servis Construct S.R.L.

Investiția ,,Creșterea eficienței energetice a Blocului de locuințe P5 – strada Titu Maiorescu, din municipiul Deva” este finanțată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 3: Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva