Meniu Principal

Zece minute cu un artist, la început de zi!

Sunt zile în care întrerup, fie și pentru câteva minute, preocupările strict legate de serviciu și funcție, pentru o conversație plăcută, pentru a afla lucruri noi, pentru a-mi umple sufletul de frumos!
Așa a fost și astăzi.
L-am invitat la mine pe artisul plastic Vlad Tabac din Republica Moldova, a cărui expoziție de pictură a avut vernisajul ieri, la Galeriile de Artă “Forma” din Deva. Mi-a vorbit despre stilul său, despre peisajele sale estompate, mi-a dat de înțeles că este simplu să desenezi niște contururi, dar greu să dai cu pensula acea tușă încețoșată.
L-am ascultat atent, Vlad Tabac este un artist bun, dacă ne luăm după critici, și un om modest, dacă doriți să aflați părerea mea.
Am continuat discuția începută ieri. Nu e ușoară viața pentru artiștii din Republica Moldova, cum de altfel nu cred că e foarte ușoară nici pentru majoritatea aflați prin diferite colțuri de lume. Pentru că mi-a atras atenția un tablou plin de viață și de culoare, de speranță aș putea spune, am devenit și un susținător al artei și artiștilor și cred că îmi va bucura privirea ori de câte ori voi da cu ochii de el!
Vă invit să vizitați expoziția lui Vlad Tabac, la Galeriile de Artă “Forma” din Deva, pentru un moment de bucurie și sănătate sufletească!
Costel Avram , administrator public al județului


« (Stirea anterioara)