Meniu Principal

Viorel Sălan: Premierul Orban și președintele Iohannis sunt responsabili pentru cea mai mare prostie politică a ultimilor 30 de ani

Haos, incompetență și cenzură

În mod cert a existat un vid legislativ de trei zile în aplicarea sancțiunilor pentru cei care nu respectă reglementările sanitare, având în vedere că starea de urgență a încetat vineri, iar legea cu noile măsuri pentru perioada de alertă a intrat în vigoare abia de luni.

Premierul Orban și președintele Iohannis sunt responsabili pentru cea mai mare prostie politică a ultimilor 30 de ani: timp de 3 zile, România n-a avut nici stare de urgență, nici stare de alertă.

Sacrificiul din ultimele 2 luni a milioane de români ar putea fi compromis, pentru că Orban și guvernul său n-au fost capabili să trimită Parlamentului, la timp, un proiect de lege.

Amenzile și restricțiile la nesfârșit impuse de guvernarea PNL NU reprezintă o soluție! Era/este nevoie de un parteneriat real care să se bazeze pe încredere, pe respectarea legii și a Constituției și nu pe minciuni, pe bâlbe și pe declarații contradictorii ale miniștrilor .

Guvernul Orban a refuzat absurd orice dialog. Nu are niciun program economic. Nu e în stare nici măcar să preia măsurile bune pentru populației și mediul de afaceri deși i-au fost oferite de-a gata, cu deplină bună credință de PSD.

Premierul Orban să recunoască deschis, în fața Parlamentului, că a greșit, să-și asume consecințele și să-și dea demisia.

Altfel, dacă continuă la fel, îl va demite Parlamentul prin moțiune de cenzură.