Meniu Principal

TNL Deva lansează primul proiect din acest an!

“Administrația publică – ce înseamnă să fii primar”.
La propunerea TNL Deva, Primarul Municipiului Deva, Florin Oancea, deschide ușa pentru tinerii din Deva care sunt interesați să participe la activitatea zilnică desfășurată de Primarului Devei.
Proiectul se adresează tuturor tinerilor din Deva și va începe în luna Februarie a acestui an. Înscrierile, dar și modalitatea de desfășurare a proiectului, se vor anunța în data de 17.01.2023.
Acest proiect va avea 4 ediții anul acesta și reprezintă o oportunitate pentru tinerii din municipiul Deva de a avea contact cu administrația publică locală. Proiectul consta în desfășurarea activității pe o perioadă de 2 zile consecutive alături de Primarul Devei Florin Oancea.
TNL Deva dorește să organizeze cât mai multe proiecte prin care tinerii să conștientizeze importanța activității administrației publice dintr-un oraș.
Ce urmărim prin acest proiect?
1. Conștientizarea tinerilor asupra funcționării administrației publice și asupra impactului acțiunilor activității publice în societate.
2. Orientarea în carieră pentru tinerii care iau în calcul să lucreze în acest sector.
Ne dorim ca în perioada următoare să creăm astfel de activități, de orientare în cariera, în mai multe domenii. Indiferent că este vorba despre administrația publică din Deva sau că vorbim despre alte domenii din sectorul privat.
Acest proiect nu se adresează doar tinerilor liberali, ci se adresează oricărui tânăr care are vârsta cuprinsă între 18-35 de ani.
Înscrierile se vor anunța pe pagina de Facebook TNL Deva, iar sistemul de selectie în cadrul proiectului va fi stabilit de ordinea înscrierii a participanților.