Meniu Principal

Stadiul lucrărilor la cele trei obiective aflate în derulare la Stadionul ,,Cetate” Deva este permanent monitorizat

Vă reamintesc că municipiul Deva va avea cea mai modernă pistă de atletism din România. Aceasta va fi conformă cu normele Federației Internaționale de Atletism și omologată pentru competiții naționale și internaționale.

 Am fost pe teren împreună cu echipa tehnică din Primărie, pentru a verifica stadiul unor lucrări de investiții aflate în diverse etape de derulare.

La pista de atletism din incinta Stadionului ,,Cetate” Deva au fost finalizate lucrările de decopertare. De mâine, vor începe lucrările de infrastructură, drenaj etc. Constructorul respectă graficul de lucrări stabilit împreună.

La terenul principal de fotbal au sosit materialele necesare și se lucrează la partea de infrastructură. Echipele vor trece apoi la faza de montare a sistemului de irigare a gazonului. La finalul lucrărilor vom avea o suprafață de joc la standarde internaționale, după modelul stadioanelor moderne. Vom reface și izolația tribunei și vom înlocui scaunele. Cele 2000 de scaune vor fi o combinație de alb și albastru pentru a fi în ton cu culorile Clubului de Fotbal LPS ,,Cetate” Deva.

Susținem sportul, performanța și valorile!

Voi continua să vă țin la curent cu lucrările pe care le facem în orașul nostru, pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să cunoașteți informațiile corecte.

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva