Meniu Principal

Spitalul din Hunedoara: 142 de locuri de parcare

Odată cu încălzirea vremii, au fost reluate şi lucrările la amenajarea parcării din faţa Ambulatoriului Spitalului „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara

Zilele acestea se lucrează intens la refacerea căii de acces în curtea interioară a spitalului, perioadă în care accesul se face prin intrarea secundară, aflată în zona Serviciului de Ambulanţă. Tot în aceste zile va începe şi turnarea stratului de uzură, straturile precedente fiind realizate în toamna anului trecut, până la răcirea vremii.

Radu Budae: Investiţia se ridică la 1,4 milioane de lei şi este realizată din fondurile Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara

“Înainte de această investiţie, în faţa „Policlinicii” spitalului din Hunedoara existau amenajate regulamentar doar 15 locuri de parcare, mai ales dimineaţa înregistrându-se numeroase blocaje din cauza autoturismelor parcare pe căile de acces.

Vom mai face un sens gira­toriu în proximitatea spitalului, astfel ca şi cealaltă linie de transport în comun, ce este activă la nivel de municipiu, să poată să asigure deplasarea cetăţenilor la uni­tatea medical. Sensul giratoriu va fi finanțat din fonduri europene, proiectul fiind depus de Primăria municipiului Hunedoara”, a menționat Radu Budae, managerul Spitalului Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara.

În varianta extinsă a parcării, vor exista 142 de locuri de parcare și, în zona parcării, vor fi plantaţi şi 36 de copaci ornamentali.

Termenul de finalizare a lucrării este data de 1 iunie 2021.