Meniu Principal

Flori și aplauze pentru medicii spitalului de urgență din Deva

Devenii care au dorit să-și exprime susținerea față de medicii spitalului de urgență au participat la un eveniment ce a avut loc în curtea unității medicale. Aceștia le-au oferit flori cadrelor medicale și le-au transmis mesaje de încurajare. La eveniment au luat parte primarul municipiului Deva, prefectul județului Hunedoara și deputatul Vetuța Stănescu.   “ Sunteți eroi! Vă iubim! Vă mulțumim! Asta e scris pe pancartele pe care le-am afișat astăzi, în fața personalului medical de la Spitalul Județean de Urgență Deva. M-am alăturat celor ce au vrut să le arate că apreciem truda lor pentru viața noastră. Am adus flori și aplauze pentru toți cei ce se lupta cu COVID19 de mai bine de un an.

Totul va fi bine!”,a scris deputatul Vetuța Stănescu pe pagina de socializare.

La rândul său, Florin Oancea, edilul municipului Deva, a transmis un mesaj de recunoștință și susținere cadrelor medicale :

„Vocea recunoştinţei noastre trebuie să se facă auzită în aceste vremuri de ură şi încrâncenare!
Recunoştinţă faţă de medicii, asistentele şi întreg personalul medical aflat în prima linie a luptei cu această pandemie care ne-a schimbat vieţile.
Mulţi dintre noi le datorăm miracolul că astăzi trăim. Cei care au trecut prin această grea cumpănă ştiu ce înseamnă zilele şi nopţile la hotarul de spaimă dintre viaţă şi moarte.
Am adus astăzi flori pentru eroii noştri din linia întâi a luptei – Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.
O floare şi un gând bun pentru ei, alături de recunoştinţa noastră, care nu poate fi exprimată în cuvinte, ci doar în vieţi care continuă să fie trăite.
Vă iubim, sunteţi eroii noştri, de multe ori anonimi, de multe ori acuzaţi pe nedrept.
Şi, din nou, din toată inima: vă iubim!
Şi vă mulţumim că existaţi şi luptaţi pentru fiecare dintre semenii noştri ! „