Meniu Principal

Rotary – o forță care contează și care produce schimbări reale, benefice

Donațiile strânse de cluburile Rotary din România și Republica Moldova, în cadrul proiectului End Covid Now, au depășit 1,500,000 dolari.

 Când am aflat tema acestui an rotaryan: „Rotary connects the world”, am știut că se dorește și o conexiune mai mare la nivel mondial în anul 2019-2020.

Nu aveam cum să știm însă ce avea să ne rezerve viitorul apropiat și cât de mult ne vom regăsi în acest slogan.

Această pandemie a anulat nenumărate evenimente așteptate: conferințe, întâlniri, baluri, proiecte și chiar simplele ședințe săptămânale. Dar ne-a și învățat multe lucruri, ne-a adus mai aproape, chiar dacă nu fizic, ne-a unit, ne-a mobilizat poate mai mult ca niciodată și ne-a arătat încă o dată ceea ce noi știam deja: Rotary este o forță care contează și care produce schimbări reale, benefice, iar în momentele de cumpănă, munca tuturor voluntarilor este cu atât mai importantă.

Ne-am adaptat toți repede la situație, am schimbat modul de lucru și am transferat întâlnirile on line. Nu este la fel de distractiv, știm, dar ne bucurăm că suntem împreună, că descoperim noi căi de colaborare și putem continua munca noastră.

În acest moment, donațiile strânse de cluburile Rotary din România și Republica Moldova, în cadrul proiectului End Covid Now, au depășit 1,500,000 dolari!

Este o realizare extraordinară care are în spate munca a mii de voluntari din District!

Felicitări tuturor!

#rotaryconnectsthewold #RotaryClubDevaCastrum #District2241