Meniu Principal

Rotary Club Deva Castrum – partener la ”Scut pentru Spital – Deva”

Suntem reprezentanți ai societății civile din Deva
Avem alături de noi ca parteneri un club Rotay din oraș: Rotary Club Deva Castrum, cunoscut la nivel local pentru proiectele sale în domeniul educației și sănătății. Împreună, cu ajutorul dumneavoastră, și al tuturor celor care doresc să se implice, sub orice formă, dorim să formăm un Scut Pentru Spital – Deva.

 Așteptăm donațiile dumneavoastră cu specificația ”Scut pentru Spital – Deva”

Spitalul Județean de Urgență din Deva tocmai a fost transformat în Unitate Medicala pentru pacienții cu COVID-19. Majoritatea avem rude, prieteni, foști colegi sau simple cunoștințe care lucrează în cadrul Unității, care sunt în Prima Linie în această luptă dificilă, și pe care dorim să îi protejăm cât putem de mult.

Situația lipsei echipamentelor de protecție, a produselor de dezinfectare este deja cunoscută în întreaga țară, a creat deja un număr mare de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale, și din păcate ne reduce treptat șansele de a trece repede și bine prin această încercare. Secția de Oncologie este momentan închisă (cadrele medicale contaminate), secția de Pneumologie este contaminată și ea…Tot ce ne dorim este să ne protejăm oamenii, doctorii, cadrele medicale, pe toți cei cărora unii dintre noi poate le vom cere ajutorul curând…

Statul Român, instituțiile din județ, depun eforturi mari în această perioadă, dar este nevoie și de noi, de fiecare dintre noi. Alatura-te campaniei, sprijină cadrele medicale, luptă alături de ei și haideți să facem împreună un Scut Pentru Spital!

Suntem în legătură permanentă cu cadrele medicale care ne transmit necesare le lor exacte, date despre furnizori, noi le centralizam, strângem donații, facem comenzi, totul în mod transparent și le predăm în baza unui Proces Verbal pentru a nu exista nici un fel de suspiciuni.

Spitalul Județean Deva este o unitate sanitară cu tot mai mulți pacienți și medici depistați pozitiv. Un spital care are nevoie urgentă de echipamente de protecție, până nu va fi prea târziu. Până nu va fi prea târziu pentru medicii, care au contact direct cu pacienți infectați cu COVID-19. Spitalul are deja doi medici de pe secția Oncologie, confirmați cu noul coronavirus și, un al treilea, se află în carantină, închis în secția de Oncologie, alături de personalul medical, aflat pe secție, în momentul depistării infecției la medicii Tiberiu Rugea și Alina Popa.

Singurul tratament pentru aceste momente dificile este solidaritatea!

Așteptăm donațiile dumneavoastră cu specificația ”Scut pentru Spital – Deva” folosind mijloacele puse la dispoziție de către:

ASOCIAȚIA ROTARY CLUB CASTRUM DEVA

CUI 34794127
IBAN donatii: RO87 RZBR 0000 0600 1790 2602

#doarimpreunareusim