Meniu Principal

Răzvan Mareș reales vicepreședintele Partidului Ecologost Român. Va candida la Primăria Deva?

Răzvan Mareș, fostul viceprimar al municipiului Deva a fost reconfirmat în funcția de vicepreședinte al Partidului Ecologist Român(PER) la Congresul Extraordinar al PER. De asemenea, ecologiștii și-au desmenat un nou președinte în persoana lui Florin Secară.

Va candida Răzvan Mareș pentru funcția de primar al municipiului Deva?

Răzvan Mareș a fost viceprimarul municipiului Deva în ultimul mandat de primar al lui Mircia Muntean. La alegerile locale din 2016, Răzvan Mareș a făcut echipă cu Mircia Muntean care a reușit să-și adjudece mandatul de primar.

După o lungă perioadă de timp în care Răzvan Mareș a stat departe de viața politică, acum își face tot mai simțită prezența pe rețelele de socializare cu mesaje contondente la adresa administrației locale.

În unul din mesaje, Răzvan Mareș dă de înțeles că va încerca să găsească o formulă politică care să aibă succes la alegerile locale din iunie.

Hai să reCÂȘTIGĂM DEVA din ghearele lor!

În ultimii ani am crezut că este de cuviință să-mi văd de treburile mele, să încerc să mă îndepărtez de zgomotul vieții politice! Dar trăiesc în Deva! Și nu mai pot să stau nepăsător la ceea ce se întâmplă.

Merg pe stradă și sunt oprit de prieteni, cunoștințe, simplii deveni, care aproape mă imploră să fac ceva pentru a opri declinul acestui oraș. Mă roagă să ne unim cu toții pentru a opri batjocura, umilința și aroganța administrației. Da, sufăr ca și voi, când văd cum au reușit să distrugă acest oraș, sufăr și sunt mâhnit când văd că încearcă doar să dezbine, când văd că orice critică constructivă, este privită de către ei, că și o declarație de război. Am hotărât că este momentul să nu mai tac!

Ca fost viceprimar am o datorie morală pentru acest oraș!

Voi incerca să unesc toți oamenii de bine, pe cei care cred că putem recâștiga Deva din ghearele lor, indiferent de culoarea politică, că putem reda Deva devenilor.  Nu ne rămîne decât să ne căutăm o forță unificatoare. Un om sau o grupare. Numai cu un spirit unificator iradiind în societatea deveană mai avem o șansă pentru oprirea declinului în orașul nostru drag. Nu se găsește între noi, vor spune unii. Nu cred! Unul dintre noi sau unii dintre noi pot face asta. Trebuie doar căutat, sprijinit și promovat!”, a scris Răzvan Mareș pe pagina de socializare.