Meniu Principal

PNL Hunedoara pregătește trupa care să lupte până la ultimul devean

Pentru ca Oancea să nu rămână repetent la alegerile de anul viitor, ma’m Mare Vetuța, a creat un grup de acțiune din liberalii adunați de la groapa de gunoi a politicii hunedorene. În plus, a chemat în ajutor și o trupă teroristă specializată în lupta de tip gherilă-fraierilă, care să-i pregătească pentru viitoarea campanie.

VOCEA HUNEDOAREI a intrat în posesia documentului în care Ibrahim și Mustafa, cei doi instructori arabi, descriu aventura de la Deva. Iată textul tradus cu erorile specifice google-translate

Dlag bobor devean,

Io, Ibrahim și prietenul meu de arme Mustafa, tlimis la voi la Deva să instluim gelulă terorist-fraieristă pentlu la anu’.

Blegat de acasă cu avion, spus la pilot aterizat la aeroport Săulești, gonstruit de camardul nostru Mircea Moloț. Viteză mare avion, când ieșit din nori, auzit bilot strigat tare la mine

– Mustafa, bula aeroport !

Lovit tare cu avion pe câmp făcut plaf avion, pilot, bula viață. Luat pilot, vrut înmormântat, săpat la groapă cu Ibrahim. Între timp, pilot halit de maidanezi. Blestemat la ei, neamu’ cânesc !

Blecat în viteză, ajuns la piață… foame mare la Mustafa. Luat brodus tradițional românesc, brânză și miel, mângat bine cu Ibrahim. Blestemat tare la Ciolac, făcut pleț mare la brânză și carne. Ibrahim zis la mine, că brânză e din Turcia și mel mirosit a câne. Vomitat tot afară de la maț, blegat în marș alergător din piață.

Trotuare bula, semn că echipa PNL făcut treabă bună la Deva

În fața noastră, munte mare sfânt cu excavator în vârf. Ibrahim scos covor musulman pentru rugăciune. Văzut la poalele muntelui bancă evreiască de-o parte și de alta. Blestemat la ei, aruncat grenadă, Alah Akbar, strigat tare ! Venit arab la noi întrebat de schimb valută.

Deranjat tare la maț, Ibrahim cerut mers la căcăstoare. Blegat în viteză ajuns centru oraș..bula. Căcăstor închis ! Ibrahim scăpat pe el de nervi, cerut rechiziționat apartament făcut baie la culu ! Intrat cu forța în apartament dat drumu la apă, Ibrahim urlat tare. Blestemat la ei că nu avut apă caldă. Am întrebat la deveni și aflat că trupa PNL-istă tăiat alimentare cu apă caldă și căldură la oraș! Ca la manualul de terorism ! În cazul ăsta, zis Ibrahim, lăudat fie Alah !

Vrut aruncat multe grenade, aruncat drumuri în aer, dar altcineva făcut treaba asta înaintea noastră ! Ibrahim crezut că aterizat în Siria ! Dimineață întâlnit trupa nouă și discutat la ei. Lăudat tare la ei bentru rezultate. Blecat din Deva, ascuns cu Ibrahim printre refugiații deveni care migrau încet-încet spre Hunedoara.

Spus la șef că situația la Deva estem foarte bună. Că Oancea și echipa nouă vor gâștiga campania de anu’ viitor. Lăudat fie Alah !

 Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!