Meniu Principal

Gata cu cârcoteala la Deva! Specialistele în „făcut trotuaru” vor trece la treabă!

Nemulțumirile devenilor legate de calitatea lucrărilor la trotuarele din municipiu s-au rezolvat. După îndelungi negocieri, echipa Oancea- Berbeceanu a reușit să angajeze o echipă de specialiste în făcut trortuarul !

Primarul zice că totul a pornit de la nenumăratele reclamații ale bețivilor din oraș care nu mai reușeau să ajungă noaptea, la ore rezonabile, acasă !

„Dom’le am fost profund mișcat de petiția lui Nea Grigore-martalogu’ sau bețivul de la ora unu’ cum îl cunoaște tot cartierul Dacia.

Omu’ mi-a scris că noaptea când intra pe ușă își reglau vecinii ceasurile după zbieretele nevesti-sii. Tot cartierul știa că era ora unu ! Acum, de când cu trotuarele sparte , are întârzieri de zici că lucrează la CFR . Între 40 și 180 de minute. Am zis că așa nu se mai poate ! Prin urmare, Berbe a luat decizia de a aduce o echipă de specialise în făcut trotuaru’ ! Fetele au niște timpi de rezolvare fantastici. Între cinci și 10 minute per lucrare. Și la final fac și curățenie la locul de muncă. Ce mai, vrem să iasă, ca la carte” a spus Oancea.

Șefa echipei de fete, Mimi Fund de Fier spune că fetele au venit prin detașare de pe centurile patriei.

„Suntem cele mai bune specialiste în făcut trotuarul din țară ! Diriginte de șantier e Vasilica Gaură Neagră care face trotuarul din vremea când se construia Casa Poporului. Singura problemă e că noi am cerut banii înainte pe lucrare iar primaru’ caută acum o soluție”, a ținut să precizeze Mimi Fund de fier.

Chiar dacă au cerut banii înainte, Oancea ne dă asigurări că în curând fetele se vor apuca de treabă.

ACEST MATERIAL ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE TRATAT CA  ATARE !