Meniu Principal

Peste 170 de firme private au solicitat informații despre Programul Tranziție Justă

𝗖𝗮𝗿𝗮𝘃𝗮𝗻𝗮 𝗔𝗗𝗥 𝗩𝗲𝘀𝘁 𝗶̂𝗻 𝗛𝘂𝗻𝗲𝗱𝗼𝗮𝗿𝗮, 𝗹𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗹. 𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟭𝟳𝟬 𝗱𝗲 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲𝗽𝗿𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶 𝗮𝘂 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗲 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝗳𝗶𝗻𝗮𝗻𝘁̦𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗼𝗯𝘁̦𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗲 𝗝𝘂𝘀𝘁𝗮̆

În parteneriat cu Consiliul Judetean Hunedoara, ADR Vest a organizat cinci întâlniri la care au participat peste 170 de reprezentanți ai mediului privat, antreprenori, precum și  persoane interesate să își dezvolte afacerile în județul Hunedoara. Caravana a avut drept tematică informarea potențialilor beneficiari cu privire la Ghidul de finanțare al Programului Tranziție Justă 2021-2027, pentru „Dezvoltarea întreprinderilor și a antreprenoriatului” – Investiții pentru dezvoltarea IMM-urilor.

Județul Hunedoara va beneficia de aproape 181 de milioane de euro pentru investițiile productive în IMM-uri, dintre care 49 de milioane de euro pentru investițiile productive în Valea Jiului. Apelurile vor finanța acțiuni privind dezvoltarea investițiilor productive în IMM-uri care sprijină creșterea durabilă și crearea de locuri de muncă.

Cererile de finanțare în cadrul apelului de proiecte al PTJ dedicat IMM-urilor vor putea fi depuse în sistemul electronic MySMIS 2021/SMIS2021+ începând cu 20 decembrie 2023, ora 11:00, până în 20 martie 2024, ora 23:59.