Meniu Principal

ORĂȘTIE: Modernizarea infrastructurii stradale este în desfășurare

Dragi locuitori,

Cu bucurie vă aduc la cunoștință că primul proiect de modernizare a infrastructurii stradale este în plină desfășurare. În cadrul primului proiect de modernizare străzi, finanțat din fonduri nerambursabile, am finalizat cu succes lucrările de amenajare a acceselor și parcărilor la blocurile ANL 81 și 82 de pe strada Pricazului.

În prezent, ne aflăm în plin proces de lucrări la strada Gării, blocurile 40, 145 și 147, precum și la aleea de legătură dintre străzile T. Vladimirescu și Ghe. Doja. Aceste lucrări vor contribui semnificativ la îmbunătățirea infrastructurii locale și la creșterea calității vieții în comunitatea noastră.  După finalizarea acestor lucrări, vom trece la următoarea etapă de modernizare a străzilor prinse în proiect, lucrări ce vor continua să aducă beneficii semnificative pentru întreaga comunitate. În paralel, ne focusăm și pe extinderea și modernizarea iluminatului public în zonele aferente acestor lucrări, asigurând astfel o mai bună vizibilitate și siguranță în timpul nopții.

Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea acordată pe parcursul acestor lucrări și vă asigurăm că eforturile noastre sunt dedicate în întregime îmbunătățirii orașului nostru și calității vieții dumneavoastră. Continuăm să lucrăm pentru un oraș mai modern, mai sigur și mai prietenos!

Ovidiu Bălan, primarul municipiului Orăștie