Meniu Principal

Natalia Intotero: S-a dat startul etapei a doua a Campaniei Naționale “Informare acasă! Siguranță în lume!“

Ne dorim ca românii de pretutindeni să fie cât mai bine informați asupra drepturilor și obligațiilor pe care le au în tările în care au ales să trăiască, dar și să afle mai multe despre programele pe care România le desfășoară pentru a-i încuraja să revină acasă în număr cât mai mare.

În acest sens, zilele acestea am dat startul etapei a doua a Campaniei Naționale “Informare acasă! Siguranță în lume!“ 2019, care se va derula în lunile august-septembrie în toate județele țării.

Noutatea din acestă etapă include informarea cu privire la votul în străinătate, înainte de alegerile prezidențiale din această toamnă.

Cu sprijinul autorităților locale și județene, reprezentanții MRP au prezentat deja elementele campaniei în București și în județele Maramureș, Satu Mare, Bihor, Alba, Călărași și Ialomița. În zilele următoare campania se va desfășura în județele Brăila, Galați, Timiș și Arad.

Partenerii MRP în cadrul Campaniei Naționale “Informare acasă! Siguranță în lume!“ sunt Ministerul Educației Naționale-România, Ministerul Afacerilor Interne, Romania, Ministerul Afacerilor Externe/ Ministry of Foreign Affairs, Romania Autoritatea Electorală Permanentă, Ministerul Muncii și Justiției Sociale, Agenția Națională a Ocupării Forței de Muncă, Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane, Ministerul Fondurilor Europene România, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Agenția Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopției.

Ministru pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero