Meniu Principal

Laurențiu Nistor: „Voi candida pentru un nou mandat în fruntea PSD Hunedoara”

Vor fi organizate alegeri în cadrul tuturor organizaţiilor locale, urmând ca pe 7 septembrie să aibă loc conferinţa judeţeană de alegeri

 Toate filialele locale își vor desemna structurile de conducere

Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, ocupă acest post din septembrie 2010. El a fost reales de două ori până în prezent ca președinte al social – democraților hunedoreni.

Laurenţiu Nistor a declarat, la şfârşitul săptămânii trecute, că se vor organiza alegeri în comune, orașe, municipii, chiar și la șefia acestei formațiuni politice de la nivelul județului. De asemenea, a precizat că va candida și el pentru un nou mandat. Astfel, PSD Hunedoara își va alege conducerea în 7 septembrie şi candidaturile pot fi depuse până la sfârșitul lunii august. Până la alegerile pentru funcția de președinte județean, toate filialele locale își vor desemna structurile de conducere. Mandatele tuturor forurilor de conducere ale PSD vor fi pe 4 ani.

„Deși mai am câteva luni până îmi expiră mandatul, am propus colegilor mei să facem alegeri și la nivelul organizației județene”

“Aproape în fiecare zi, avem planificate conferinţe de alegeri pentru că vrem să intrăm în campania pentru alegerile prezidenţiale cu echipe de partid bine structurate, alese de către membrii de partid. De cinci ani nu au mai fost făcute alegeri la organizaţiile locale. Ca atare, ele trebuie făcute“, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor.

„Ca om de partid, şi unul disciplinat, nu pot să cer colegilor mei să organizeze alegeri doar la comune, oraşe şi municipii. Astfel că am propus colegilor mei să facem alegeri şi la nivelul organizaţiei judeţene, deşi încă mai am câteva luni până îmi expiră mandatul“, a precizat preşedintele Nistor.

“Voi candida 100% la președinția PSD Hunedoara. Nu voi divulga încă programul pe care îl am pentru următorii patru ani, dacă voi fi din nou ales ca președinte al partidului, deoarece poate vin alți contracandidați și îmi iau ideile”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județene PSD Hunedoara.

Candidatura trebuie depusă în scris, așa cum prevede statutul partidului

„Toți cei care doresc să își depună candidatura o pot face până la sfârșitul acestei luni, în data de 31 august. Candidatura trebuie depusă în scris, așa cum prevede statutul partidului. După acea dată, nu mai pot fi validate candidaturile. Nu știu câți doritori sunt, eu sper să fie cât mai mulți și cel mai bun să câștige. Colegii vor hotârî cu cine vor dori să meargă mai departe”, a conchis Laurențiu Nistor, deputat PSD de Hunedoara și președinte al Organizației Județene PSD Hunedoara.

Până la finele acestui luni, membrii Partidului Social Democrat din județul Hunedoara, care sunt interesați să intre în competiţia pentru șefia partidului, la nivel județean, își pot depune candidatura.