Meniu Principal

Laurențiu Nistor (PSD) și-a anunțat oficial candidatura pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara

Biroul Executiv Județean al PSD Hunedoara a votat în unanimitate ca și candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara pe Nistor Laurențiu.

 Președintele PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor, și-a anunțat oficial candidatura pentru șefia Consiliului Județean Hunedoara. El a mai deținut această funcție în perioada iunie – decembrie 2016.

Laurențiu Nistor a fost primar al comunei Șoimuș în perioada 1990 – 2008. În 2008 a devenit deputat în Colegiul parlamentar care cuprindea zona Brad – Orăștie – Simeria – Valea Mureșului, mandat pe care l-a reînnoit în 2012 candidând din partea PSD/USL. În 2016 a demisionat din Parlament după ce a fost ales de către consilierii județeni în funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara. A renunțat la funcție 6 luni mai târziu, când a câștigat încă un mandat de deputat din partea PSD.

Din anul 1990 el este membru al FSN/PDSR, ulterior PSD. A deținut funcții de conducere în partid, fiind  secretar general, vicepreședinte al PSD. Din septembrie 2010 este președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara.

Laurențiu Nistor a declarat că Biroul Județean al PSD l-a desemnat drept candidat în unanimitate, pe baza a trei sondaje de opinie realizate pe parcursul acestui an, ultimul în luna iulie.

“Vrem ca CJ Hunedoara să aibă un aport la dezvoltarea tuturor localităților județului, ne dorim ca localitățile mici să nu fie neglijate, să continuăm să le ajutăm, așa cum am făcut și în perioada 2016 – 2020, la fel ca și pe cele mari. În toată această perioadă nu am făcut deosebire între primarii liberali și cei pesediști, cetățeanul dintr-o unitate administrativ – teritorială nu trebuie să sufere din cauză că primarul este de-o culoare politică sau de alta, cetățenii județului Hunedoara sunt egali în drepturi și egali în a avea condiții sociale și să se apropie de condițiile pe care le au cetățenii altor țări în anul 2020. Așa cum am procedat și în 2016, nici acum nu vrem să venim în fața alegătorilor cu promisiuni care nu pot fi acoperite. Vrem să venim în fața cetățenilor din județul Hunedoara cu o campanie deosebită. Nu vrem să venim cu atacuri la cei care sunt contracandidați”, a precizat Laurențiu Nistor, președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara.