Meniu Principal

Hunedorenii au fost alături de polițiștii locali intonând cu toții imnul național al României

Duminică – 29 martie 2020, la ora 17:00, pe bulevardul Dacia în dreptul Catedralei Eroilor a avut loc un moment emoționant ce i-a avut ca protagoniști pe polițiștii locali din municipiul Hunedoara, aflați în timpul liber

 Zeci de polițiști locali, în semn de respect și unitate față de cetățenii municipiului Hunedoara s-au aliniat pentru intonarea imnului de stat al României, conform ordinului ministrului afacerilor interne care prevede difuzarea imnului de stat în fiecare zi de sâmbătă și duminică, la orele 17:00 și 21:00.
Hunedorenii au fost alături de polițiștii locali de la balcoanele blocurilor aflate în vecinătate intonând cu toții imnul național al României, iar la final, în semn de mulțumire, au aplaudat îndelung efortul și dedicarea forțelor locale de ordine pentru combaterea pandemiei cu Covid-19.

De altfel, Poliția Locală Hunedoara și-a intensificat prezența pe străzi în efectiv complet, cu polițiștii aflați în timpul serviciului și chiar cu cei ce au venit din timpul liber, într-o nouă acțiune amplă de prevenire și combatere a noului Coronavirus.

Poliția Locală Hunedoara se dedică total în această perioadă pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19!

Duminică, 29 martie 2020, a avut loc o nouă campanie de informare a cetățenilor municipiului Hunedoara la care au participat în efectiv complet, agenții Poliției Locale Hunedoara.

Zeci de polițiști i-au întâmpinat pe seniori și nu numai, la marile magazine din oraș pentru a le verifica declarațiile pe propria răspundere, pentru a-i îndruma spre completarea corectă a acestora ori chiar pentru a le oferi acest tip de declarație.

Campania face parte din măsurile luate de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al municipiului Hunedoara și are ca scop informarea cetățenilor despre pericolul răspândirii noului Coronavirus precum și despre conținutul ordonanțelor militare privitoare la restricțiile de circulație impuse persoanelor de peste 65 de ani!

Acțiunea a continuat pe întreg parcursul zilei și va continua și în zilele următoare.Duminică, la ora 17:00 personalul Poliției Locale Hunedoara, în efectiv complet s-a alăturat celorlalte structuri ale statului prin intonarea imnului de stat, în semn de respect și unitate față de cetățenii municipiului Hunedoara!

 

#StațiAcasă #Coronavirus