Meniu Principal

Hunedoara – Laboratorul de Radiologie și Imagistică medicală va intra în ample lucrari de reabilitare

Vă aducem la cunostință faptul că, începând cu data de 16.05.2022, pentru o perioadă estimativă de 3 luni, Laboratorul de Radiologie și Imagistică medicală, din cadrul Spitalului Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara,  va intra în ample lucrari de reabilitare, lucrări care fac parte din lucrarile de reabilitare ale Ambulatoriului integrat.

Astfel, în aceasta perioadă, pentru efectuarea radiografiilor pulmonare/ MRF, pacienții se vor adresa direct/ fizic Serviciului de radiologie mutat temporar la Biroul de internari Pediatrie sau la numarul de telefon: 0254-713820, int. 294.

Investigațiile radiologice recomandate de catre medicii de familie/specialiștii din ambulatoriu se vor efectua în Serv. U.P.U., ZILNIC intre orele 14.00 – 20.00, pe baza programărilor prealabile obtinuțe la Fișier radiologie, la numarul de telefon: 0254-713820, int. 254.

Rugam înțelegere în cazul în care timpii de așteptare se vor prelungi, aceste investigații efectuate temporar în Serviciul U.P.U. fiind condiționate de numărul cazurilor/ pacienților – urgențe medicale care se prezintă în Serviciul U.P.U. la un moment dat.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat însă suntem convinși că la finalizarea acestor lucrări dumneavoastră veți beneficia de servicii medicale la standarde corespunzătoare.

Atașăm fotografii, atât din zona Laboratorului de radiologie, încă nereabilitată, cât și din zone recent reabilitate din cadrul Ambulatoriului integrat.

Conducerea Spitalului Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” Hunedoara