Meniu Principal

GEOAGIU: Continuă lucrările la podul peste râul Geoagiu. Stadiul lucrărilor este de 63 la sută

Se continuă lucrările la obiectivul „Construire pod pe Râul Geoagiu spre acces cartier romi, aparținător UAT Orașul Geoagiu, județul Hunedoara”.

Execuția lucrărilor este asigurată de SC ZSN CARDINAL SRL, iar în momentul de față, stadiul fizic realizat este de 63 la sută. Podul va face legătura între DJ 705 și DJ 107A . Valoarea contractului de lucrări este în cuantum de 1.992530,21 lei cu TVA, din care 1644016,59 lei cu TVA reprezintă cheltuiala eligibila și 348513,62 lei cu TVA reprezintă cheltuiala neeligibilă.

Conform Programului de Control, în data de 27.05.2024, s-a întrunit comisia pentru Faza Determinantă, în vederea verificării armăturii plăcii de suprabetonare. În urma întâlnirii, între reprezentantul Inspectoratului de Stat în Construcții, reprezentantul beneficiarului, diriginte de șantier, constructor și proiectant s-a constatat și consemnat faptul că, armatura plăcii de suprabetonare corespunde din punct de vedere calitativ și din punct de vedere al montajului și se poate trece la etapa următoare, faza de turnare a betonului.

În perioada următoare, se vor realiza grinzile parapet, hidroizolația pe pod după uscarea plăcii de suprabetonare respectiv rampele de racordare. Durata de execuție a lucrărilor, conform contract, este până la data de 29.11.2024.

Vasile Cărăguț, primarul orașului Geoagiu(Stirea urmatoare) »