Meniu Principal

Dacă Rîșteiu îi crede fraieri pe simerieni, Cuciureanu îi ia de proști!

SIMERIA, 1 MAI: Cu un mic și cu o bere vrem s-ajungem la putere!

Micul și berea pe bon de la partid, agent electoral și momeală pentru vot! Este unealta prin care liberalii vor să stăpânească din nou Simeria. Astfel au perceput simerienii o postare video în care era prezentată o chermeză liberală cu mici și bere. Acțiunea de momit alegătoru’ s-a desfășurat într-un sat din Simeria, fiind mascată de un eveniment sportiv. Prinși cu “momeala pe masă”, filmați în fapt de candidatul AUR la Simeria, lacheul lui Emil Rîșteiu, mult prea tânărul Vlad Cuciureanu, aciuat pe la Prefectură, a încercat să „dreagă busuiocul”. Într-o polemică pe rețelele de socializare, Vlăduț i-a certat pe cei care îi băteau obrazul lui Rîșteiu pentru modul în care cerșește votul cetățeanului. Pentru că Vlăduț încerca să nege evidențele, simerienii i-au recomndat să nu-i mai ia de proști.

Tânărul Vlad Cuciureanu își croiește viitorul în politică cu mici și bere

Prea multe nu poți să-i ceri, tânărului Cuciureanu. Omul și-a primit tainul de la partid, un post călduț la Prefectură, așa că tânărul liberal a început să livreze. Pus pe lista de consilieri la Simeria, Vlăduț și-a preluat rolul de „săgeată”, și ceartă pe toată lumea care îndrăznește să se ia de “Zeul Simeriei- Emil Rîșteiu”. Acest neica nimeni în politica și administrația hunedoreană, care își caută cu disperare un loc de muncă. În ultimii trei ani s-a aciuat pe la Primăria Bretea Română, de unde „papă” un salariu de vreo patru mii de lei. Mult, puțin, nici nu mai contează. Pentru Emil, important este că de la satul degeaba la Stat, îi livrează bani în buzunar. Pe urmele lui Emil pășește și acest Vlad Cuciureanu, care de după masa încărcată cu mici și bere, nu vede nimicul lăsat de Rîșteiu în cei opt ani cât a condus Simeria.

Să revenim la normalitate le spun simerienilor, Rîșteiu și Vlăduț, îndopându-i cu mici și bere, așa ca înainte de campania electorală!

 Ce i-au livrat simerienii în comentarii, lui Vladuț și Emiluț, despre normalitatea pe care vor s-o reinsatureze la Simeria :