Meniu Principal

CARDUL DE ENERGIE – UN AJUTOR ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ DE CRIZĂ

PSD a fost promotorul acestei forme de sprijin în această perioadă grea de criză și a susținut puternic necesitatea unui voucher pentru categoriile vulnerabile ca să facă față scumpirilor la energie. Tot PSD a indicat că finanțarea necesară poate fi asigurată din fonduri europene. Însă procedura efectivă de implementare revine MIPE – Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene. Amenințarea cu amenzile nu cea mai potrivită oameni în cazul unor oameni care și așa au multe probleme pe cap. Atitudinea trebuie să fie parteneriat cu cetățeanul. PSD este dispus să sprijine MIPE în elaborarea acestor proceduri – evident cu acordul și la solicitarea ministrului Boloș.
o PSD fi ales o altă denumire decât „certificatul de validare a datoriei” – actul emis de asociația de proprietari/locatari – care poate fi considerat de mulți ofensator, că-i așază în categoria datornicilor și-i expune oprobiului public (detalii)
o Iar amenda de 6000 de lei pentru cei care utilizează GREȘIT cardul, enunțată încă de acum, când nici măcar n-a început distribuirea acestora, este cel puțin inadecvată


« (Stirea anterioara)