Meniu Principal

Berbecene, cine seamănă vânt, culege furtună!

Protestul lui Clej, care cu o boxă portabilă a redat în fața Primăriei din Deva dialogul absolut grețos al primarului Oancea cu Balșa, nu a fost POATE unul inspirat. Dar nu poți condamna un om care și-a văzut terfelită familia, de un primar, pe rețelele de socializare.

Condamnabilă a fost însă vehemența cu care oamenii lui Oancea, aflați în fața primăriei, l-au apostrofat pe Clej. Practic, slugile de partid ale primarului nu au nicio problemă în a sprijini un astfel de personaj, dar pozează în mimoze la auzul conversației dintre Oancea și Balșa.

Însuși Berbeceanu îi dădea lecții polițistului local privind infracțiunile săvârșite de Clej, dar același Berbeceanu nu a dat nicio declarație publică la apariția înregistrării.

De altfel, Berbeceanu nu se arată deloc deranjat că și în această campanie interlopii îi țin spatele primarului Oancea. Mai ales că polițistul Berbeceanu cunoaște foarte bine metodele de intimidare ale interlopilor. Cu toate acestea, el nu vede campania murdară care se desfășoară sub ochii lui.

Cât despre ceea ce se întâmplă astăzi la Deva, nu este altceva decât rezultatul campaniilor de intimidare de acum patru ani a lui Oancea. Omul a semănat vânt iar acum culege furtună !

O instituție a Poliției care se respectă ar fi trebuit de mult să-l cheme pe Oancea la audieri și să-l interogheze despre modul în care comanda atacuri asupra adversarilor politici !

Un lucru este cert: dacă Oancea va câștiga un nou mandat la Deva, vom fi de-a dreptul condamnați  Nu ne rămâne decât să sperăm că după 9 iunie, Oancea și gașca lui de acoliți, vor deveni istorie !