Meniu Principal

Vocea Hunedoarei nu se va lăsa intimidată de trepădușii lui Lucian Heiuș

Președintelui PNL Hunedoara, Lucian Heiuș nu i-a plăcut săptămânalul de opinie, VOCEA HUNEDOAREI , publicat în această săptămână. De fapt pe deputatul Lucian Heiuș în ultima perioadă îl supără adevărul. Adevărul spus de site-ul Vocea Hunedoarei și de emisiunea “Cu politica la analize”. Așa cum l-a supărat adevărul pe care angajații Termocentralei Mintia, unii aflați în greva foamei, l-au strigat din poarta fabricii, angajați pe care atât conducerea CEH cât și deputatul Lucian Heiuș au încercat să-i discrediteze și să-i intimideze.

După apariția săptămânalului Vocea Hunedoarei am primit zeci de telefoane de la hunedoreni care ne-au mulțumit și ne-au încurajat să contiuăm demersul nostru. Am vorbit cu sute de hunedoreni în această campanie electorală care ne-au spus că au înțeles cine sunteți tovarășe Heiuș. Un politruc, care simte că îi fuge „foncția” de sub șezut, un neavenit în politica hunedoreană care a avut grijă să se înconjoare de sinecuriști și care a împărțit cu nemiluita posturi bine plătite pe la stat.

Astăzi, domnule  Heiuș ne cririci pe noi. Pe noi, cei care îți spunem adevărul în față. Este adevărat, o realitate dureroasă pentru tine ! Te deranjează trecutul, dar le vorbești hunedorenilor de viitor ? Te deranjează adevărul și speri ca hunedorenii să creadă minciunile tale ?

Te folosești de pârghiile pe care le ai să ne intimidezi ? Foarte bine !

Dacă atât ai înțeles și ai învățat în anii în care spui că ai făcut politică , eu spun că nu ai înțeles nimic .

Iulian Stroia