Meniu Principal

Vizita ministrului Anisie în județ a fost cu și despre Carmen Hărău

Pentru o zi, senatorul Carmen Hărău a deținut, la vedere, ministrul său, partidul său, județul său și poate cel mai important lucru  a avut posibilitatea de a-și etala în fața lui Anisie, puterea în partid și forța financiară de care dispune.

Cu siguranță, în cadrul demonstrației de forță etalate de  senator, președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș nu-și avea locul. Iar Lucian Heiuș a dovedit și de această dată, că își știe locul în partid, atunci când este vorba de senatorul Hărău. Pentru că nimeni din PNL Hunedoara nu îndrăznește să-i arate… măsura, senatorului. Istoria recentă a consemnat acest lucru: cine a contestat-o s-a văzut nevoit să facă pasul în spate. Muuuult în spate. Aproape de linia de tușă. Iar liberalii hunedoreni și-au învățat lecția. De aceea, așa cum era de așteptat, Lucian Heiuș liderul PNL Hunedoara a lipsit din această poveste cu iz ministerial. Cum să fie prezent, când această vizită ministerială a fost cu și despre senatorul Carmen Hărău ?

Ar fi avut timp, ministrul Anisie să constate potența financiară deținută de senatorul Hărău dacă în cadrul vizitei s-ar fi „aflat în seamă “ și Lucian Heiuș?

Grupul meu de firme,  televiziunea mea, ziarul meu, restaurantul meu, RMN-ul meu și de ce nu viitorul meu “hotel-castel” de lângă Castel.

…………………………

În urmă cu patru ani, deputatul Carmen Hărău a avut și primarul său. Și acum, Viorel Arion  îmi dă impresia că nu și-a revenit după “lovitura de ciocan” încasată la alegerile locale.

Echipa Arion-Hărău a înfrânt, iar Viorel Arion a fost înlocuit cu Lucian Gherman. Pentru că așa cum se știe…Carmen Eleonora Hărău este de neînlocuit.

Ce a învățat Carmen Hărău în  anii petrecuți în PNL Hunedoara. În anii în care l-a dirijat pe Viorel Arion?

Că poți conduce fără să stai în capul mesei. Și cel mai important, fără să te expui riscului de fi pus în situația să dai socoteală.

Un fost liberal, apropiat al senatorului spunea că liderul de facto al organizației PNL Municipiul Hunedoara este Carmen Hărău și nu Lucian Gherman.

Părerea mea este că s-a înșelat. Carmen Hărău conduce organizația județeană PNL Hunedoara, Lucian Heiuș fiind doar un personaj politic, de decor, pus în fruntea PNL pentru a cosmetiza puțin acest partid.

Iulian Stroia