Meniu Principal

BRAD: Un lider USR nu înțelege de ce-l înjură lumea

A coborât din lumea virtuală în lumea reală și încet, încet, înțelege că, rețelele de socializare i-au indus o percepție greșită, atât asupra propriei persoane cât și asupra celor din jurul său. Recunoaște că a fost atras în jocul murdar al urii, propagat de la centru de liderii USR și spune că își dorea ca în campania electorală să construiască „ cu pace prin iubire”. Este vorba de Raul Matei, probabil un lider USR Brad, care din câte am înțeles candidează la Primăria Brad.

Când semeni vânt culegi furtună….

Formațiunea politică autointitulată salvarea României este din punctul meu de vedere, un partid care atât prin mesajele de incitare la ură cât și prin acțiunile de violență  concretă la adresa opozanților politici a generat pentru prima dată în România o alternativă politică cu adevărat  extremistă.

Este singurul partid din România care poate dispune de forță fizică prin “brațul armat” #REZIST și de o adevărată “armată de postaci”  agresivi și denigratori la adresa oricărei persoane care nu este de acord cu ideile lor. O recunosc chiar și foștii membrii USR care din diverse motive, de multe ori ridicole, au fost excluși din acest partid, după care a urmat prigoana asupra lor pe rețelele de socializare, exact din partea celor care le-au fost tovarăși în partid.

Ca exemplu poate fi luată filiala USR Hunedoara unde luptele din interiorul unor organizații locale s-au finalizat cu injurii, acuzații de furt și evident cu excluderi.

Partidul Facebook, rupt de realitate, va fi nevoit să coboare cu picioarele pe pâmânt. În lumea reală

Toate campaniile promovate de USR s-au dus în mare parte pe rețelele de socializare. Feedback-ul acestor campanii le-a venit tot de acolo. Iar ei, au crezut că persoanele care le-au împărtășit ideile sau proiectele vor fi cele pe care le vor  regăsi pe stradă, la munca câmpului în cafenele sau te miri pe unde.

Declicul s-a produs imediat ce liderul USR, Dan Barna a fost nevoit să coboare printre oameni în campania electorală la alegerile prezidențiale. Atunci când cetățeanul a dat cu ochii de Barna l-a simțit imediat. I-a simțit aroganța și poate cel mai important lucru a văzut că Barna era „dintr-un alt film”.

Astăzi, candidatul USR la Brad se plânge că este tratat la fel cum i-a tratat la rândul lui pe alți. Că este prea multă ură în societate . Dar practic, domnul Raul Matei n-a făcut altceva decât să coboare cu picioarele pe pămât.

Iulian Stroia