Meniu Principal

Vizită de lucru a Ministrului Anteprenoriatului și Turismului

Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, în vizită în județul Hunedoara

Vineri, ministrul Constantin-Daniel Cadariu, însoțit de secretarul de stat, Lucian Rus, s-a întâlnit cu prefectul județului Hunedoara, Călin-Petru Marian. La întâlnirea desfășurată la sediul Instituției Prefectului a participat și vicepreședintele Consiliului Județean Hunedoara, Alin Țambă.

Pe agenda ministrului s-a mai aflat o întâlnire cu autoritățile locale, operatorii economici din turism și antreprenorii care își desfășoară activitatea în județul Hunedoara. Evenimentul s-a derulat în prezența reprezentanților Prefecturii Hunedoara și ai Consiliului Județean Hunedoara. La discuții, a prezentată situația actuală în județul Hunedoara din acest domeniu, iar ministrul Constantin Daniel Cadariu i-a informat pe cei prezenți despre activitatea ministerului pe care îl conduce.

Atât primarii cât și managerii firmelor cu activitate în turism au ridicat unele probleme legate de legislație, ale căror rezolvare ar putea duce la dezvoltarea acestui mediu de afaceri. Ministrul Antreprenoriatului și Turismului a răspuns tuturor întrebărilor venite din partea operatorilor economici din turism și ale celor lansate de reprezentanții autorităților publice locale.