Meniu Principal

Viorel Sălan: Bursele de merit răstoarnă sistemul de valori din educație

O rușine națională. Azi se acordă burse de merit, incluziv pentru 8.500 de corigenți și 131 de deținuți

Acest haos al burselor de merit, care răstoarnă tot sistemul de valori din educație este o rușine națională care ar fi putut fi evitată, dacă doamna ministru Deca ar fi răspuns apelului premierului de a veni urgent în Guvern cu o propunere de modificare a legislației. Președintele Iohannis care este profesor și care a propus-o pe doamna Deca, din partea PNL, pentru funcția de ministru al Educației ar fi trebuit să intervină pentru o opri această rușine națională. Este o bătaie de joc la adresa elevilor care au fost serioși și au muncit și care sunt puși acum pe aceeași treaptă cu corigenții, chiulangii și deținuții

  • Această răsturnare a valorilor, sub conducerea celei care a lucrat la programul România Educată, nu face decât să compromită și mai mult singurul proiect prezidențial pe care la produs președintele Iohannis în cele două mandate.
  • Ar fi cazul ca măcar acum, în al 13-lea ceas, ministrul Deca să vină cu un amendament la Legea educației care să îndrepte această situație revoltătoare.

Viorel Sălan, deputat PSD(Stirea urmatoare) »