Meniu Principal

Teatrul de Artă Deva își menține ” porțile ” deschise

Suntem conștienți de gravitatea situației mondiale dar alegem să ne ocupăm în continuare de suflet, artă și frumos !

În această perioadă dificilă, în care întreaga societate urmărește cu sufletul la gură evoluția îngrijoratoare a propagării virusului Covid-19 , Teatrul de Artă Deva își menține porțile deschise ,în mod responsabil și cu aplicarea tuturor măsurilor necesare pentru prevenirea virusului, în conformitate cu metodologia și deciziile implementate de autorități.
Programul spectacolelor în luna Martie rămâne neschimbat, cu specificația faptului că accesul spectatorilor este limitat ( până la un număr maxim de 100 persoane/ spectacol) , se va păstra distanța de 1 m între spectatori ( prin alternarea unui loc ocupat cu unul liber ) și se aplică toate măsurile de prevenție necesare pentru evitarea propagării virusului.

Toate aceste măsuri pot fi consultate pe site ul Teatrului, la avizierul instituției și la Agenția Teatrală.
Alegerea de a participa la evenimentele pregătite pentru dumneavoastră vă aparține exclusiv, stimați spectatori, iar în cazul agravării situației , am decis să transmitem live toate reprezentațiile noastre. În acest fel vom ramâne alături de dumneavoastră . Sperăm la bine și vă îndemnăm la responsabilitate, solidaritate și respect pentru munca și viața semenilor noștri.
Joi ,12 martie, ora 19 , vă așteptăm la o nouă reprezentație a piesei ” N/O iubeam „.

Duminică,15 martie, ora 11,vă invităm la ” Adevărata poveste a lui Hansel si Gretel „.

Marți, 17 martie- ora 19 ,vă prezentăm ” Aniversarea”.

Respectă-te, deci vino la teatru !

 Cu stimă,

Echipa Teatrului de Artă Deva