Meniu Principal

“Tăvăliți” în gura minei, politicienii ne dau semnalul că se apropie alegerile

Cu minele de cărbune aflate pe program de închidere, vorbindu-le minerilor de viitorul Văii Jiului, liberalii hunedoreni și-a tras niște poze la gura minei și… duși au fost. A rămas în urma lor praful de cărbune de prin abataje, scuturat prin birouri, de pe echipamentele scoase din țiplă, pregătite pentru ședințele foto. Fotografii în care aleșii liberali ai neamului au mimat cu succes facerea de bine. Acesta ar fi tabloul general al unei vizite ministeriale garnisită cu reprezentanți de frunte ai liberalismului hunedorean.

Din ciclul: Povești de “popă beat” la gura minei

După propaganda făcută de premierul Marcel Ciolacu în județul Hunedoara, cu o întâlnire la lumina zilei în care i-a asigurat pe mineri de sprijinul său, a venit și rândul liberalilor hunedoreni să mai tragă de votul minerilor și al locuitorilor Văii Jiului. Dacă social-democrații hunedoreni l-au expus pe premier în văzul lumii, liberalii s-au gândit că ar da mai bine la popor dacă ar face toată regia asta mai pe la întuneric de galerie de mină. Așa că l-au băgat pe al lor ministru, acest Burduja al Energiei printr-o galerie de mină.

Când l-au scos din abataj la lumină și l-au arătat poporului din Valea Jiului, Burduja era numai bun de pus în ramă. Cu fața dată la „machiaj” cu praf de cărbune, dar fericit că a văzut luminița de la capătul tunelului, Burduja s-a arătat mai optimist ca niciodată.

Cu ce au rămas cei din Valea Jiului după toată această propagandă cu iz de alegeri electorale ? Cu “poveștile de popă beat” spuse așa din gura abatajului și multă propagandă electorală.