Meniu Principal

Startul sezonului de turism în stațiunea hunedoreană Geoagiu Băi

Vineri, în Stațiunea Geoagiu Băi, punctul zero al turismului din județul nostru, s-a deschis sezonul estival la ,,Băile Daco-Romane”

 Locuitorii orașului Geoagiu, care au avut încredere în calitățile și puterea de muncă a domnului primar Vasile Cărăguț, se bucură de rezultatele obținute din proiectele de dezvoltare realizate.

Evoluția orașului Geoagiu și a Stațiunii Geoagiu Băi este sprijinită de Consiliul Județean Hunedoara, prin președinte Laurențiu Nistor, un om care prețuiește valoarea și care se implică activ în dezvoltarea județului nostru și devenirea acestuia un loc important de atracție pe harta României pentru vizitatori din toată lumea. Un sprijin important este acordat și de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, reprezentat de secretar de stat Lucian Ioan Rus, un om devotat hunedorenilor, un om implicat în tot ceea ce presupune dezvoltarea prin turism. Dumnezeu a făurit locuri minunate pentru bucuria noastră sufletească și tot Dumnezeu a înzestrat oamenii cu darul talentului, priceperii, creativității și iubirii față de semeni pentru ca aceștia să continue lucrarea Lui pe pământ.

Ilie Toma – Deputat PSD