Meniu Principal

Sprijin instituțional pentru investitorii în economia județului Hunedoara

La discuții au participat reprezentanții investitorului, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor și membri ai comisiei tehnice din cadrul C.J.H.

La inițiativa prefectului județului Hunedoara, Călin Petru Marian, a avut loc ieri o întâlnire de lucru privind stadiul investiției în domeniul extractiv, lansată de compania „SAMAX” în nordul județului Hunedoara.

La discuțiile care au avut loc în sala de ședințe a Consiliului Județean Hunedoara au participat reprezentanții investitorului, președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor și membri ai comisiei tehnice din cadrul C.J.H.

Delegația firmei care va realiza investiția a prezentat stadiul documentelor necesare obținerii primelor avize care vor duce la finalizarea documentațiilor finale necesare începerii exploatării miniere în zonă.

Prefectul județului, Călin Petru Marian, i-a asigurat pe reprezentanții companiei că le va asigura tot sprijinul instituțional pentru rezolvarea problemelor din faza actuală a demersurilor legale pentru obținerea avizelor necesare trecerii la o etapă următoare a investiției.