Meniu Principal

Sociologul Valentin Fulger a prezentat o analiză a sondajelor de opinie realizate în județul Hunedoara

Sondajele de opinie realizate de-a lungul anilor de sociologul Valentin Fulger au fost confirmate de fiecare dată de rezultatul alegerilor. Invitat la postul de televiziune locală Mondo TV, sociologul a trasat câteva jaloane importante privind alegerile locale de anul viitor.

PSD Hunedoara, favorit la Consiliul Județean

Legat de alegerile pentru Consiliul Județean Hunedoara, sociologul Valentin Fulger spune că Laurențiu Nistor este favorit în competiția electorală de anul viitor. Mai mult, profesorul a precizat că în multe localități din județul Hunedoara, Laurențiu Nistor este peste procentul partidului.

În opinia sociologului la nivelul județului Hunedoara, social democrații s-au stabilizat la un scor extrem de bun, fiind favoriți în competiția electorală pentru Consiliul Județean Hunedoara. “Avem un PSD care la nivelul județului a mers foarte mult timp pe un trend ascendent. Acum pare să se stabilizeze. A cam epuizat bazinul electoral, a cam luat tot ce era acolo și s-a stabilizat în zona unui procent foarte reconfortant. N-am să-l dezvălui, pentru că nu sunt proprietarul datelor, eu doar le-am cules de pe teren”, a spus profesorul Fulger.

Ce a declarat în emisiune sociologul Valentin Fulger despre localitățile în care a realizat sondaje de opinie:

 DEVA: “La Deva, Oancea are probleme mari. Oancea are probleme mari! Eu am făcut acolo un sondaj în luna iulie și vă spun cu certitudine că are doi contra-candidați de la PSD deosebit de buni. Perspectiva devenilor față de candidații PSD s-a schimbat. Devin foarte agreați”,a concluzionat Fulger.

SIMERIA: “Simeria îi rămâne actualului primar. Cei care îl concurează sunt mult în spate, desi am înțeles că sunt mai multe scandaluri în care este implicat. Este un primar mai original ca să spun așa. Dar stă foarte bine în sondaje”, a spus Fulger.

HUNEDOARA: “Vă dați seama că și anul trecut când am făcut sondaj pe Hunedoara tot la 67 la sută era Bobouțanu. Nu văd de ce ar fi scăzut. Din contră, operatorii mei mi-au spus că pe oriunde s-au dus n-au auzit să se vorbească de bine ca și despre acest primar”, a punctat Fulger.

ORĂȘTIE: “Acolo e dominația, ca să spun așa, a lui Ovidiu. Ovidiu Bălan, parcă așa îl cheamă. Împarte puterea cu liberalii, în sensul că Orăștia este liberal pentru parlament și prezidențiale, dar este de stânga pentru primărie”, a concluzionat Fulger.

GEOAGIU: “Cărăguț este stăpân pe situație. Competitorul lui, Vlad Ovidiu este în spate…

CĂLAN: “La Călan sunt probleme pentru domnul Iovănesc….

HAȚEG: “Și la Hațeg sunt probleme pentru PNL…

 (Stirea urmatoare) »