Meniu Principal

S.P.I.G.M Deva – se fac ultimele pregătiri pentru sărbatoarea Paştelui

În ciuda vremii capricioase, Angajaţii Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva fac tot ce se poate pentru a pregăti oraşul de sărbătoare

 „S-au văruit arborii, în vederea pregătirii pentru Sărbătorile Pascale. Astfel de lucrări au fost efectuate pe bulevardele Iuliu Maniu, 22 Decembrie, 1 Decembrie şi străzile Avram Iancu, Gheorghe Bariţiu, Mihail Kogălniceanu şi Aurel Vlaicu. De asemenea, s-au săpat trandafirii din zonele bulevardul 22 Decembrie, Piaţa Unirii şi Piaţa Revoluţiei. Au fost montate coşuri de gunoi stradale şi bănci stradale în cadrul celor trei puncte de învăţământ ale Colegiului Energetic Dragomir Hurmuzescu şi s-au reparat şi înlocuit indicatoarele rutiere, plus s-au executat lucrări de întreţinere în cadrul Parcului Cetăţii, a Parcului Opera, a Parcului Bejan, a platformei Ardealul şi a Pieţei Arras”, a declarat Irinel Faur, directorul S.P.I.G.M Deva.

Au fost confecţionate jardiniere şi suporţi ornamentali din fier pentru ghivece flori. De asemenea, angajaţii SPIGM au efectuat lucrări de deszăpezire pe trotuarele, căile de acces, aleile şi parcurile din Deva.

A fost verificată starea de conservare a fântânilor arteziene, a fost verificat şi mobilierul urban de pe domeniul public din municipiul Deva şi au fost efectuate reparaţii sanitare la stadionul municipal şi în parcuri. De asemenea, au fost curăţate parcurile Cetate, Bejan şi Opera, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Piaţa Ardealul, Bulevardul Decebal, Piaţa Arras, zonele reabilitate pe proiecte cu fonduri europene.

,,Când vremea va permite, o să începem şi lucrările de cosire mecanică a zonelor verzi. Ne pregătim pentru sărbătorile Pascale şi oraşul trebuie să arate cât mai bine. Sperăm că, în curând, vremea va fi mai frumoasă şi vom putea să rezolvăm mai multe probleme legate de aspectul oraş”, a precizat Irinel Faur, directorul SPIGM Deva.

Reprezentanţii SPIGM Deva reamintesc devenilor că, pentru o mai bună desfăşurare a activităţii, asociaţiile de proprietari trebuie să specifice adresa corectă şi datele de contact pe solicitările transmise instituţiei.

Devenii pot transmite sugestii, propuneri sau opinii la numărul de telefon 0254 /233 588 (inclusiv în perioada weekend-ului) sau la telefon 0744 /354 828 (persoană de contact Ovidiu Oltean).(Stirea urmatoare) »