Meniu Principal

România reală: “Lucrez 12 ore pe zi și nu am bani să trec strada!”

Birurile puse de Ciolacu și gașca lui de incompetenți sufocă firmele private. Un tânăr din București, patronul unei frizerii, a ieșit să protesteze, sătul de „munca în zadar”pe care o prestează zi de zi în folosul politicienilor.

„Am venit aici pentru că nu mai pot! Efectiv mă simt jepcărit!”

„Sunt aici pentru că mi-au crescut taxele într-o lună cu 300%, dacă vă vine să credeți. 300% e mult în orice situație. Am venit aici pentru că nu mai pot! Lucrez efectiv 12 ore pe zi și nu am timp să îmi văd copilul! De o lună de zile nu l-am văzut, crede-mă! Lucrez 12 ore pe zi și nu am bani să trec strada! Am un “rahat” de Seat Ibiza care are toate becurile aprinse, că n-am bani, iar acum mi-au pus 300% creșteri! Am un “rahat” de frizerie la care lucrez să o țin deschisă, plătesc cărți de muncă, chirii și toate prostiile astea. Pentru ce?! Efectiv am impresia că lucrez pentru ei! “, spunea protestatrul.

„Îmi vine să plâng de nervi!”

“Stau 12 ore să țin “rahatul” ăla deschis, să plătesc trei cărți de muncă și o chirie și mine să nu-mi rămână nimic!… Ăia de la ASF au salarii de 16.000 de euro și iau a-l 16-lea salariu f….ui în gură – aoleu, mă închid ăștia! – păi când am luat eu al 16-lea salariu vreodată în viața mea!Vreau doar să îmi strig of-ul, atât! Pentru ce mă trezesc eu în fiecare dimineața? Să-i dau lu’ Ciolacu bani să plătească pe ăia la ASF?, se întreba protestarul în postarea video care s-a viralizat în spațiul virtual.

Foto: Facebook

 « (Stirea anterioara)