Meniu Principal

Resmeriță zice că la ultima explorare în subteran a găsit mult „aur” în Valea Jiului

Senatorul Cristian Resmeriță spune că a aflat despre această problemă de la Cristian Roșu și Samuel Dioane, cei doi corifei ai Complexului Energetic Valea Jiului.

“Serveam o felie de cașcaval cu cei doi manageri de succes ai Complexului Energetic Valea Jiului, așa cât să luăm o degustare frugală. În timp ce-l scanam pe Dioane, mă gândeam să o dau puțin pe bagabonțeală, așa cât să-l curentez puțin pe Roșu. Că știți cum este, i-a reușit lui Roșu împâmîntarea la complex sau legarea în serie cum zice el, de nu-l mai poți scoate din curtea complexului.

Că mi-a și zis într-o zi: Bă, Cristi, degeaba te zbați că nu ai ce-mi face. Ca electrician, m-am branșat în funcția asta de administrator special și în paralel și în serie. Adică sunt paralel de tot ce ține de acest complex, dar voi fi pe funcție, în serie. Adică, de câte ori se pune problema. Ca la filmele alea seriale turcești care nu se mai termină niciodată. Adică sunt în serie.

Dar să revin, povestește senatorul…Deci, o dau pe bagabonțeală și îl întreb pe Roșu:

Cristi dragă, fratele meu liberal, când ai intrat ultima oară în mină? Cu o bucată de cașcaval pe care și-o dădea pe la nas, Roșu îmi răspunde scurt: Nici eu, nici Dioane nu mai intrăm în mină că dăm numai de „aur” prin abataje. Se înmulțesc ca ciupercile după ploaie, a completat Dioane.

Deci, ca să concluzionez, zice senatorul… Prin urmare, am decis să dăm drumul la o explorare din asta, și noi cei de la PSD. Vă spun sincer că am rămas ca fulgerat. Ăștia doi aveau dreptate! Deci, începând de astăzi, voi conduce o adevărată răzmeriță împotriva „aurului” în Valea Jiului, a concluzionat senatorul.

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!