Meniu Principal

Primaria municipiului Hunedoara, prin DAS asigură achiziționarea de pe piață a produselor alimentare și a altor bunuri de strictă necesitate

Pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice care se deplasează cu dificultate, în această perioadă, primaria municipiului Hunedoara, prin Direcția de Asistență Socială Hunedoara, (DAS) asigură achiziționarea de pe piață a produselor alimentare și a altor bunuri de strictă necesitate.

 Astfel, urmare a solicitărilor primite de către DAS, angajații au făcut deja primele cumpărături.

Beneficiază de sprijinul Direcției de Asistență Socială a municipiului Hunedoara următoarele categorii de persoane:

  • persoane vârstnice cu multiple afecțiuni
  • persoane cu dizabilități
  • familii monoparentale

Cheltuielile sunt suportate de către persoanele care solicită sprijin. Pentru aceasta, trebuie să sune la numărul de telefon:

☎  0771-074262.

Solicitările efectuate până la ora 13 vor fi onorate în aceeași zi, iar cele efectuate după ora 13 vor fi onorate în următoarea zi lucrătoare.

Pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu, luate în evidență de către Direcția de Sănătate Publică Hunedoara, se vor aplica reglementările privind acordarea ajutoarelor de urgență conform prevederilor din cuprinsul HCL nr. 76/2020, numai în baza adreselor oficiale primite de la DSP, Jandarmeria Română sau alte instituții abilitate.

 

CALL CENTER-UL DIRECȚIEI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ HUNEDOARA, PENTRU SITUAȚII LEGATE DE #CORONAVIRUS:


 0254-225242
 0768-193629
0768-193630
0768-193639