Meniu Principal

Premii pentru devenii care sărbătoresc ,,Nunta de Aur”

Diplomă de fidelitate, un premiu de 500 de lei și câte un buchet de flori, doamnelor

Am început vineri, împreună cu cei doi viceprimari – Ovidiu Moș și Fedinand Zoltan Pogocsan, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei, premierea celor mai longevive cupluri din municipiul Deva care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

 Am oferit din partea Primăriei Municipiului Deva și a Consiliului Local Deva, fiecărui cuplu, câte o diplomă de fidelitate, un premiu de 500 de lei și câte un buchet de flori, doamnelor.

În acest an, vom premia 84 de familii din municipiul Deva care au reușit să sărbătorească cu aur, trăinicia în căsnicie. Premierea cuplurilor va continua și săptămâna viitoare.

Au fost momente emoționate pe care le-am petrecut alături de acești oameni pentru care valorile familiei tradiţionale sunt importante, sunt cele care i-au ţinut împreună jumătate de veac.

Așa cum au spus și dânșii, o căsnicie se bazează pe iubire şi respect reciproc. Iubirea este cel mai important ingredient. Când există iubire, poți trece împreună peste orice. Jumătatea ta, trebuie să fie și cel mai bun prieten al tău.

Sărbătoriții de astăzi ne-au arătat că există iubire adevărată și că fiecare dintre noi are un suflet pereche.

Acești oameni pentru care ,,împreună la bine şi la greu” nu au rămas doar simple cuvinte sunt un model demn de urmat pentru noi toți.

Le doresc sănătate, ani mulți și fericiți în lunga călătorie în care au ales să pornească împreună!

Nicolae-Florin OANCEA

Primarul Municipiului Deva