Meniu Principal

PNL-ul a pornit cu pași siguri spre alegerile de anul viitor

Liberalii s-au descis: Prin ei vor înfrânge la alegerile de anul viitor. Votul a fost anonim astfel că la numărătoarea care nu s-a mai numărat, a ieșit, unanimitate.

Ciucă al nost’ pe post de… prost

Pentru că aveau nevoie de un liberal care să fie ciuca bătăilor la alegerile prezidențiale, s-au ales pe Ciucă. Surse din interiorul PNL, bine dezinformate, ne-au spus că generalul a vrut să le bată obrazu’ liberalilor strânși pe la mese la Sinaia, cum că așa ceva nu se face. A avut însă o pauză prea lungă de ĂĂĂĂ-uri și ospătarii au crezut că e timpul să pună pe mese. Când li s-a luat de la atâta cașcaval, aflat din abundență pe mese, Ciucă a ridicat paharul cu șampanie și i-a întinat la toții. În acel moment a intrat pe ușă Rareș Bogdan și a strigat în gura mare: Ciucă președinte! Ciucă președinte!

Surse din PSD au confirmat că Ciolacu era pe după ușă cu stingătorul, să nu se-aprindă prea tare atmosfera. Într-un final a ieșit fum alb de la Sinaia pân’ la București. Semn că, Ciolacu pompierul de serviciu a intervenit și de această dată, iar lucrurile s-au lămurit în rotativă: Ciucă, președinte!

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare!