Meniu Principal

Pentru că poate, Cristian Roșu „suge la două oi”. Primește bani și de la CEH și de la CEVJ

Senatorul Resmeriță îl acuză pe Cristian Roșu că stă cu „fundul în două luntri” și ia cu două mâini. Cu o mână ia de la Complexul Energetic Hunedoara fiind remunerat în continuare ca administrator, iar de la Complexul Energetic Valea Jiului primește bani fiind numit în Consiliul de Administrație. Senatorul spune că totalul remunerațiilor depășește câteva sute de milioane de lei vechi.

Resmeriță: “Au vândut calea ferată din neglijență

Declarațiile senatorului Cristian Resmeriță au fost făcute în contextul în care o cale ferată industrială aparținând CEH a fost vândută la fier vechi cu suma de 90.000 de euro. “A fost vândută (calea ferată n.r) de conducea PNL și de către Consiliul de Administrație cu suma de 90.000 de euro! Cum să vinzi infrastructură feroviară? Știți cine a făcut-o? Și să vă explic și cum au putut să o facă. Pentru că administratorul CEH, domnul Roșu Cristian care este administrator și astăzi, pentru că CEH există și astăzi! Domnul Roșu încasează și astăzi sute de milioane(lei vechi, n.r) din poziția de director CEH și încă vreo sută de milioane(lei vechi, n.r) din poziția de membru în Consiliul de Administrație la Complexul Energetic Valea Jiului(CEVJ). Deci, domnul Cristian Roșu nu a știut să transfere bunurile de la CEH la CEVJ. Nu au transferat nici materiale feroase din fier din cupru care sunt folosite pentru producția la zi”, a subliniat Resmeriță.

Conform jurnaliștilor postului local de televiziune Mondo TV, nici Cristian Roșu și nici Emil Gros, administratorul judiciar nu au dorit să comenteze declarațiile senatorului.

Foto: captură Mondo Tv