Meniu Principal

Patinoarul de la Deva se deschide astăzi, 5 decembrie 2022

Patinoarul artificial de la Deva, care este amplasat şi în acest an în Parcul Cetate, se deschide luni, 5 decembrie 2022, la ora 12:00.

Pe toată durata funcționării patinoarului, copiii, elevii și studenții cu domiciliul stabil în municipiul  Deva vor beneficia de acces gratuit și închiriere cu titlu gratuit a patinelor. Pentru alte categorii de iubitori ai distracţiei pe gheaţă, tarifele care au rămas neschimbate sunt:

– 10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore)

– 10 lei, pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).

Închirierea patinelor se face pe baza unui act de identitate: carte de identitate/buletin, permis de conducere auto sau pașaport.

Cei care vin la patinoar au la dispoziție o încăpere încălzită unde se pot echipa cu patinele.

Copiii cu vârsta sub cinci ani au acces cu patinele doar însoțiți de persoane echipate adecvat pentru patinaj. Capacitatea patinoarului va fi de 90 de persoane pe serie.

Toți cei care utilizează patinoarul artificial din Parcul Cetății Deva trebuie să respecte întocmai regulamentul de funcționare afișat la intrarea în incintă. Patinoarul artificial are o suprafață de 450 de metri pătrați și se află în administrarea Serviciului Baze Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva.

Patinoarul va fi deschis în perioada sezonului de iarnă.

Programul de funcționare al patinoarului este următorul:

  • Luni – joi: între orele 12:30-22:00
  • Vineri – duminică: între orele 10:00-22:00

Vă aşteptăm la patinoar !