Meniu Principal

NOAPTEA MINȚII: Ministrul Economiei nu cunoaște situația CEH, dar spune că are soluții pentru redresare

Senatorul Cristian Resmeriță îi reproșa ministrului Energiei, la audierile din comisia parlamentară, că a pus un electrician să administreze  Complexul Energetic Hunedoara. Șezi blând, domnule senator, aș zice eu ! Ăsta nu știe câte “prune are în straiță” și dumneavoastră îi vorbiți de situația CEH ? Să fim serioși.

Virgil Popescu , competentul de la Energie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu o “scaldă rău” atunci când vine vorba de Complexul Energetic Hunedoara.  Aberațiile debitate de ministrul Popescu au fost scoase la iveală de jurnaliștii de la Gazeta de Dimineață.

Așa am aflat că deși vorbește de Termocentrala de la Paroșeni , habar nu are câte grupuri energetice are, iar atunci când ne povestește de Termocentrala Mintia și de testele cu cărbunele indonezian nu știe cine a făcut acel studiu și nici la ce se referă.

În aceste condiții jurnaliștii din Valea jiului au o singură concluzie și anume :” Ministrul Virgil Popescu susține că prin darea în plată a CEH, dar și prin banii care vor veni pentru tranziția justă, vor fi salvate termocentralele Mintia și Paroșeni. Este greu de crezut acest lucru în condițiile în care la nivelul ministerului nu se cunosc datele reale ale companiei energetice hunedorene.

Iulian Stroia

Mai multe informații aveți aici:https://gddhd.ro/actualitate/ministrul-economiei-nu-stie-cate-grupuri-energetice-are-termocentrala-paroseni/