Meniu Principal

Noaptea Cercetatorilor Europeni

„Fii cercetător la tine acasă!” este noul concurs pe care îl propunem celor ce ne urmăresc cu interes pagina de Facebook

Ce trebuie să faci pentru a participa?

Trimite-ne în perioada 21-27.10.2020 pe adresa de e-mail: contact@noapteacercetatorilor.eu o filmare de 1-2 minute în care să ne arăți cum îți urmezi pasiunea pentru un anumit subiect de la tine de acasă. Fie că e vorba de fizică, chimie, biologie, astronomie sau artă, arată-ne cum proiectul tău de cercetare își urmează cursul chiar în propria sufragerie.

Cine vor fi câștigătorii?

  1.  Toate filmările primite vor fi analizate de către echipa Noaptea Cercetătorilor Europeni, urmând să premiem 5 dintre ele, acelea care sunt cele mai originale, cele mai amuzante, cele care dovedesc ca statul acasă nu împiedică mințile curioase să caute, să cerceteze, să fie active.
  2. Toate filmările care îndeplinesc cerințele concursului vor fi postate începând cu data de 29.10.2020, iar participanții la concurs au timp până pe 01.11.2020 să strângă cât mai multe like-uri din partea publicului.

Așadar, participanții sunt rugați să:

  •  se eticheteze in filmările de pe pagina de Facebook
  • își invite prietenii să dea like paginii Noaptea Cercetătorilor Europeni 2020 și clipului pe care doresc astfel să-l voteze.

Premiem primele 5 filmări care adună cele mai multe like-uri în perioada 29.10.2020-01.11.2020. Atenție, se vor lua in calcul doar reacțiile la filmările de pe pagina evenimentului, nu și cele ale filmărilor redistribuite pe paginile participanților!

Pe 02.11.2020 anunțăm câștigătorii

Cum îți răsplătim efortul?

 Pe cei 10 câștigători ai concursului (5 aleși de echipa NCE, 5 desemnați de public prin numărul de like-uri) îi echipăm cu pachetul cercetătorului modern: TRICOUL de cercetător – ediție limitată, CEASUL de perete cu ecuații care să-ți spună exact de cât timp lucrezi la un proiect, STICKER-ele cu care să-ți personalizezi gadget-urile, PIXUL cu care să-ți notezi cele mai ingenioase idei, BRAȚARA și INSIGNA care îți atestă apartenența la clubul celor mai simpatici cercetători.

Să aveți spor la filmări și mult succes!