Meniu Principal

Mulțumiri și aprecieri pentru personalul din Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”

În fiecare an, la data de 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătății, gândul nostru se îndreaptă spre cei ce salvează vieți

Trăim poate cea mai grea încercare pentru omenire din toate timpurile, timpuri în care „cei ce salvează vieți” sunt în centrul atenției mai mult ca niciodată, în prima linie a luptei contra Covid 19!

Este cea mai mare provocare din viața unui cadru medical și se petrece chiar în aceste zile, sub ochii noștri. Conștientizăm odată în plus, cât de prioritar trebuie să devină acest domeniu!

Suntem alături de ei, ne gândim la medici, asistenți medicali, infirmieri, ambulanțieri, moașe, celelalte categorii de personal din unitățile medicale hunedorene, pentru întreg efortul depus în asigurarea asistenței medicale.

Ei salvează vieți, iar pentru asta le suntem permanent recunoscători!

Mulțumiri și aprecieri pentru personalul din Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu”, Unitatea de de Asistență Medico-Socială „Arsenie Boca”, Direcția de Asistență Socială Hunedoara, cabinetele de medicină de familie din orașul nostru și tuturor celor din prima linie ce se supun riscului cu propria viață, salvând hunedoreni și nu numai!

Cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății, doresc să vă transmit recunoștința mea, cele mai sincere gânduri de solidaritate și să vă asigur, în continuare, de întregul meu sprijin în activitatea dumneavoastră profesională!

La Mulți Ani cu sănătate d-voastră și familiilor!

 Dan Bobuțanu – Primarul municipiului Hunedoara