Meniu Principal

Lucian Rus, Ministerul Economiei : Antreprenorii locali și regionali trebuie sprijiniți în scopul construirii de rețele pentru dezvoltarea afacerilor

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, în perioada 9-10 mai, unul din cele cele mai mari evenimente de business din sistemul cameral românesc și european, cu participarea a 7 țări: Turcia, Germania, Italia, Polonia, Serbia, Bosnia și Hertegovina și România.

Desfășurat sub motto-ul „Să conectăm Europa prin afaceri sustenabile”, International Business Forum, generează un spatiu de networking ale cărui obiective urmăresc stimularea și valorificarea inițiativelor de afaceri intraeuropene, într-un context bazat pe inovare și dezvoltare. Din punctul meu de vedere astfel de forumuri sprijină libera inițiativă și reafirmă necesitatea consolidării relațiilor economice bilaterale cu state și economii care pot reprezenta un succes pentru mediul de afaceri românesc. Într-un astfel de context cred că România poate să ofere diverșilor investitori o oportunitate unică în Europa printr-o politică fiscală care încurajează marile investiții. Din punctul meu de vedere, acest tip de eveniment este un exemplu de bune practici și cred că fiecare Cameră de Comerț ar trebui să sprijine antreprenorii locali și regionali în scopul construirii de rețele care să permită dezvoltarea afacerilor. Eu susțin astfel de evenimente considerând că sunt vitale pentru dezvoltarea mediului antreprenorial românesc.

Vă mulțumesc pentru invitație și felicitări pentru organizare doamnei președinte CCIA Timiș Florica Chiriță!

Lucian Rus, secretar de stat, Ministerul Economiei