Meniu Principal

Locuri libere la centrul de vaccinare din Hunedoara

Vă reamintim că, în Hunedoara, centrul de vaccinare anti COVID – 19 funcţionează inclusiv sâmbăta şi duminica, de la 8 dimineaţa la 8 seara

 Capacitatea de vaccinare este una crescută (se pot administra 288 de doze pe zi) aşa că, de multe ori, se întâmplă să rămână locuri disponibile la vaccinare.

Persoanele care doresc să se vaccineze sunt invitate să sune la unul dintre următoarele numere de telefon: 0770.472.363 sau 0771.074.262. În funcţie de situaţia din respectivul moment, pot fi vaccinate chiar în aceeaşi zi ori în una din zilele următoare (în funcţie şi de disponibilitatea solicitantului).

De asemenea şi societăţile comerciale ai căror angajaţi doresc să se vaccineze în mod organizat pot apela cu încredere la serviciile Centrului de Vaccinare din municipiul Hunedoara, apelând la numerele de telefon menţionate mai sus.

Se administrează doar doze de vaccine Pfizer

La centrul de vaccinare din Hunedoara (aflat în “Casa Pensionarilor”, pe b-dul Corvin nr. 9 bis – cu acces auto dinspre Piaţa Florilor şi acces pietonal dinspre pietonala Corvin ori dinspre b-dul Dacia) se administrează doar doze de vaccine Pfizer.

O altă precizare importantă: persoanele care s-au vaccinat cu prima doză Pfizer într-un alt centru (din ţară sau din străinătate) pot beneficia de efectuarea rapelului (a doua doză) în centrul de vaccinare de la Hunedoara (aşa că nu mai e nevoie să se deplaseze la centrul la care li s-a administrat prima doză). Persoanele care se află într-o situaţie de acest fel şi doresc efectuarea rapelului la centrul din Hunedoara sunt rugate să sune în prealabil la numărul de telefon 0354.880.880.