Meniu Principal

Iubirea a fost pe val la Aqualand Deva

Îndrăgostiții au fost așteptați la Aqualand Deva vineri, 14 februarie 2020, să petreacă alături de jumătatea lor și să celebreze iubirea

Relaxare și răsfăț pentru îndrăgostiți

Reprezentanții Aqualand au pregătit relaxare și răsfăț pentru toți cei care și-au propus să sărbătorească Valentine’s Day  în cadrul complexului acvatic, într-o atmosferă specială. Așa cum ne-am obișnuit, de Ziua Indragostiților, în complexul acvatic  a fost o atmosferă de vis cu baloane în formă de inimioară, muzică și spumă.

„ În luna februrarie când indrăgostiții din întreaga lume sărbătoresc cel mai frumos sentiment, iubirea, cei care au dorit să îi facă un cadou special persoanei dragi și au vrut să iasă din sfera tradiționalului au ales ceva cu adevarat inedit.

Cuplurile care au fost la Aqualand Deva de Valentine’ s Day au fost întâmpinate cu baloane în formă de inimă, muzică şi multă spumă, astfel încât a fost creat cadrul propice unei zile în care iubirea este celebrată în cea mai frumoasă formă.

Tarifele de intrare au fost cele standard, ca pentru o zi normală de acces la bazinele din incinta complexului. Elevii, copiii, studenţii şi pensionarii au plătit la intrare 20 de lei, în timp ce restul au achitat câte 25 de lei. Startul petrecerii S-a dat începând cu ora 18:00, iar dress code-ul a fost costumul de baie.

Cuplurile au fost aşteptate până la ora 21 să își răsfețe jumătatea cu clipe şi dovezi de iubire. A fost atât locul potrivit, cât şi timpul potrivit ca iubiţii să-şi facă declaraţii, să-şi reînnoade jurămintele şi să se simtă cât mai bine”, a afirmat Irinel Faur, directorul general al Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM), entitate în subordinea căreia se află Complexul.

Aqualand Deva este un complex acvatic de agrement în totalitate acoperit  și se întinde pe o suprafață de 11.220 mp, fiind o destinație ideală pentru petrecerea timpului, indiferent de sezon. Bazinele conțin un volum de circa 2.000 de metri cubi de apă.

Confortul și siguranța clienților sunt garantate de o echipă de asistente medicale și salvamari profesioniști.

Complexul Aqualand Deva pune la dispoziția vizitatorilor săi un număr de 7 bazine de agrement cu diferite suprafețe și adâncimi și un spațiu de 1.500 mp cu șezlonguri și pardoseală încălzită pentru a crea efectul unei plaje.

Tarifele de intrare au fost cele standard, ca pentru o zi normală de acces la bazinele din incinta complexului.

 

Maria Hogman