Meniu Principal

Investiții moderne în aparatura de tuns oile

Asemenea servicii aduc un spor însemnat în ceea ce privește productivitatea și pentru colectarea perfectă a lânii

„Mă bucur de fiecare dată pentru fiecare investiție în agricultura hunedoreană, mai ales că, de această dată, sunt realizate de către întreprinzători în sectorul zootehnic, cu ajutorul fondurilor europene.” – a declarant prefectul Călin Petru Marian, aflat în satul Cosești din comuna Lăpugiu de Jos pentru a participa la o prezentare a unei investiții moderne în aparatura de tuns oile.

Potrivit specialiștilor în zootehnie, asemenea servicii, puse la dispoziția tuturor crescătorilor de oi, aduc un spor însemnat în ceea ce privește productivitatea și rapiditatea operațiunii, dar și pentru colectarea perfectă a lânii, care să poată fi ulterior exploatată industrial.

Tot în această parte a județului Hunedoara se află o fermă de afine, iar fructele sunt procesate în spații de producție realizate tot cu fonduri europene și aflate în același perimetru. În acest caz, producătorii locali au colaborat între ei pentru a-și dezvolta afacerile din zootehnie și pomicultură, asigurând astfel și locuri de muncă pentru localnici.

 « (Stirea anterioara)